Image
Image

Fines De Claires

Een vlezige oester met een fijne smaak. De fijne textuur en heerlijke nasmaak zorgen ervoor dat deze oester ook voor de minder gevorderde oestereters wordt gewaardeerd. Fines de Claires krijgen hun fijne, vlezige en minder zoute smaak omdat ze uit het kweekgebied worden gehaald en vervolgens nog minimaal een maand in een zogenaamde claires, oude zoutpanen, doorbrengen.

Image

Zeeuwse platte

De Hollandse trots onder de oesters. De Zeeuwse oester is schaars en heeft een lang kweekproces. De Zeeuwse oester heeft een zoete, vlezige en nootachtige smaak. Het lange kweekproces van 6 jaar (andere oesters 3 jaar) laat zich proeven in een fijne textuur.

Image

Gillardeau

Een oester voor de echte fijnproevers onder ons. Me een lange nasmaak en de balans van zacht en zilt met een vlezige smaak. Ervaar je dat dit een echte top oester is. In Marrenes Oleron, Charente Maritime, vind je de familie Gillardeau met hun oesterkwekerij. Dit gebied is bekend om zijn vele plankton, dit geeft de Gillardeau zijn zilte, romige en nootachtige nasmaak .

Image

Waddenoester

Wat lekker is haal je van dichtbij! De van origine Japanse Creuze vindt u, bijna, overal langs de waddenkant van ons eiland. Langs de relatief beschutte waddenkust gedijen de waddenoesters goed.

Door de grote hoeveelheden plankton in de Waddenzee krijgen de waddenoesters een geheel eigen smaak.

Dit geeft als resultaat een mooie stevige, vlezige oester. Zacht, fris, zilt, klein beetje zoetig van smaak.

De Tesselse Oesterman

Waalderstraat 18A - 1791 EC Den Burg

06-12808495

Benieuwd wat wij nog meer doen? Neem eens een kijkje op Smakelijk en Meer

Image

Ontwerp: Tijn Zeeman / Techniek: WEBJONGENS

De Tesselse Oesterman

Waalderstraat 18A - 1791 EC Den Burg

06-12808495

Benieuwd wat wij nog meer doen? Neem eens een kijkje op Smakelijk en Meer

Ontwerp: Tijn Zeeman / Techniek: WEBJONGENS

Image
Image
Image