Fines De Claires
Een vlezige oester met een fijne smaak. De fijne textuur en heerlijke nasmaak zorgen ervoor dat deze oester ook voor de minder gevorderde oestereters wordt gewaardeerd. Fines de Claires krijgen hun fijne, vlezige en minder zoute smaak omdat ze uit het kweekgebied worden gehaald en vervolgens nog minimaal een maand in een zogenaamde claires, oude zoutpanen, doorbrengen.
Zeeuwse platte
De Hollandse trots onder de oesters. De Zeeuwse oester is schaars en heeft een lang kweekproces. De Zeeuwse oester heeft een zoete, vlezige en nootachtige smaak. Het lange kweekproces van 6 jaar (andere oesters 3 jaar) laat zich proeven in een fijne textuur.
Gillardeau
Een oester voor de echte fijnproevers onder ons. Me een lange nasmaak en de balans van zacht en zilt met een vlezige smaak. Ervaar je dat dit een echte top oester is. In Marrenes Oleron, Charente Maritime, vind je de familie Gillardeau met hun oesterkwekerij. Dit gebied is bekend om zijn vele plankton, dit geeft de Gillardeau zijn zilte, romige en nootachtige nasmaak .
Waddenoester
Wat lekker is haal je van dichtbij! De van origine Japanse Creuze vindt u, bijna, overal langs de waddenkant van ons eiland. Langs de relatief beschutte waddenkust gedijen de waddenoesters goed.
Door de grote hoeveelheden plankton in de Waddenzee krijgen de waddenoesters een geheel eigen smaak.
Dit geeft als resultaat een mooie stevige, vlezige oester. Zacht, fris, zilt, klein beetje zoetig van smaak.